Pezal SHPL1233 Dispozitiv de ridicare placi gips-carton, pana la 3.4 m

Pezal 1233
Prețul vechi: 79900 lei
7191 lei
reducere: 799 lei (10%) 10%Reducere
SHPL1233
În stoc
+
Favorite

Descriere

Dispozitivul de ridicat placi gips-carton Pezal SHPL1233 ofera posibilitatea montarii placilor de gips-carton sau de OSB de catre o singura persoana.

Acest dispozitiv este usor de folosit si are o configuratie simpla si poate fi utilizat foarte usor de catre orice meserias.

Suportand o greutate de 68 kg si dispunand de brate extensibile, acest dispozitiv poate fi transportat si pozitionat oriunde este nevoie cu ajutorul rotilor foarte rezistente.

Cu ajutorul manivelei inaltimea si pozitia placii pot fi ajustate. Fiind dotata cu tije ce se extind lateral, acest dispozitiv ofera posibilitatea de a folosi placi OSB sau gips-carton de diferite dimensiuni si asigura integritatea placilor in timpul lucrului.

La capatul bratelor verticale de sustinere a placii se afla doua cleme metalice care asigura stabilitatea placii folosite si nu permit ca aceasta sa cada de pe dispozitiv, daca ridicarea se face pe verticala.

Pezal 1233 este ajutorul ideal pentru toti constructorii si meseriasii ce doresc sa castige timp si sa-si usureze munca.

Specificatii

Producator:
Pezal
Model:
Pezal 1233