Hecht 451 Atomizor benzina 51.7 cmc, 14 l

111900 lei
we.hecht451
În stoc
+
Favorite Add to comparison list

Descriere

Hecht 451 este un atomizor cu motor pe benzina in 2 timpi de 51.7 cm³, 2 CP. Atomizorul are greutatea de 11 kg, iar rezervorul de 14 L. Atomizorul a fost conceput cu centrul de greutate in jos, apropiat de corpul utilizatorului pentru un confort sporit si o munca cat mai usoara. Datorita motorului puternic, acesta poate crea un debit mare de aer si un jet puternic, fiind folosit si pe post de suflanta.

Atomizorul Hecht 451 este un echipament de pulverizare profesional, cu un design compact si usor, facand munca utilizatorului cat mai simpla. Hecht 451 este destinat utilizarii in prevenirea bolilor plantelor si controlul daunatorilor in culturi precum: bumbac, orez, grau sau pomi fructiferi. Poate fi folosit atat in zona de munte, deal, cat si in parcele de teren. Mai poate fi intrebuintat pentru aplicarea ierbicidelor ca tratament in prevenirea epidemiilor, a raspandirii substantelor chimice granulate sau a ingrasamintelor.

Avantajele atomizorului Hecht 451:

  • produs excelent raport - calitate pret
  • motor puternic, economic ce ajuta la marirea razei de pulverizare pe orizontala la 12 m
  • rezervor mare de 14 L pentru mentinerea lichidului de pulverizare
  • echipament profesional de pulverizare/stropire
  • ideal pentru stropirea pomilor sau a culturilor
  • usor de purtat si manevrat

Oferim transport gratuit oriunde in Romania.

Specificatii

Producator:
HECHT
Capacitate rezervor:
14 L
Greutatea:
11 kg
Garantie produs:
36 Luni

Comentarii

Buna ziua. Atomizorul Hecht 451 nu este prevazut din fabricatie cu posibilitatea de a-i atasa o astfel de pompa. In schimb modelul Hecht 459 are o astfel de pompa auxiliara pentru presiune:
https://www.nordex.ro/hecht-459-atomizor-benzina-59.2-cmc-14-l.html

Detin atomizorul Hect 451, de 2 ani. Sint multumit de el dar am o intrebare. Pentru crestere eficentei , se poate monta o pompa booster?
Daca DA , unde ma pot adresa ?