Hecht 3621 Convector cu temporizator, termostat si telecomanda, 2000 W

39900 lei
we.HECHT3621
În stoc
+
Favorite

Descriere

Hecht 3621 este un incalzitor cu convenctie sau convector. Convectorul este un incalzitor eficient pentru un birou, un atelier sau orice incapere cu marimea de maxim 25 m2. Aspectul convectorului este unul modern ce se potriveste in orice incapere interioara. Convectorul este imbracat frontal cu o sticla lucioasa neagra ce ofera eleganta si modernitate. Convectorul poate fi atasat pe un perete sau poate fi folosit cu baza sa dedicata. Dimensiunea lui nu este exagerata si are aproximativ 92 x 43 x 389 mm.

Convectorul poate fi actionat si controlat pe baza unei telecomenzi sau de la panoul de functionare. Aparatul de incalzit beneficiaza de termostat intern si nu poate fi legat la alte termostate de ordin extern. Aparatul este dotat cu siguranta termica. Pentru siguranta copiilor, incalzitorul vine cu un blocaj pentru protectia acestora.

Convectorul poate fi folosit fie ca aparat principal de incalzire pentru incaperi inchise de maxim 25 m2, fie ca un incalzitor auxiliar ce poate fi usor transportat unde este nevoie, acesta avand nevoie de o priza de 230V/50Hz.

Specificatii

Producator:
HECHT
Protectie la supraincalzire:
Suprafata incalzita:
25
Gradul de protectie:
IP24
Greutatea:
7.5 kg
Putere:
2000 W
Tensiune de alimentare:
230 V
Termostat incorporat: