Hecht 3610 Aeroterma electrica cu telecomanda, 2000 W, 20 m2

38900 lei
we.HECHT3610
În stoc
+
Favorite

Descriere

Hecht 3610 este o aeroterma cu incalzire ceramica. Aceasta aeroterma este perfecta pentru momentele in care ai probleme cu instalatia de incalzire. De asemenea, aeroterma este foarte potrivita pentru incalzirea unei cabane, a unui atelier sau a altei incaperi de 20 m2. Aceasta poate fi folosita pana in momentul in care focul din soba sau semineu pornesc, ori pana un alt tip de incalzire este pus in functiune.

Aparatul de incalzit beneficiaza de un ecran de monitorizare si setare. Telecomanda ce il insoteste ofera un confort mai ridicat. Incalzitorul cu aer cald HECHT 3610 este alimentat de la o priza standard de 230V / 50 Hz, astfel incat poate fi folosit oriunde aveti posibilitatea conectarii sale la rețea. Consumul sau de energie poate fi setat in doua etape, 1200 W sau 2000 W. Este posibil sa selectati temperatura camerei dorita in intervalul de la 10 la 49 ° C. 

In timp ce setati temperatura dorita, aceasta temperatura este afisata pe ecran, dar odata setat termostatul, ecranul de afisare trece din nou in modul termometru in cateva secunde, oferindu-va o privire de ansamblu constanta a temperaturii curente a camerei. Termostatul porneste si opreste automat incalzitorul pentru a mentine temperatura camerei setata. O alta functie este un cronometru, care va permite sa setati durata de timp dupa care incalzitorul se va opri automat.

Cand a fost conceputa aceasta aeroterma siguranta a fost primordiala. In timpul incalzirii, corpul aerotermei se incalzeste pana la o temperatura ridicata, astfel incat dupa oprirea acestuia, ventilatorul ramane activ pentru o perioada de timp pentru a raci corpul aerotermei la o temperatura sigura. Incalzitorul este echipat si cu protectie la supraincalzire. De exemplu, daca grilele de ventilaaie se infunda dintr-un motiv oarecare si temperatura din interiorul aerotermei creste peste limita de siguranta stabilita, ea se va opri automat. In acest fel, incalzitorul se protejeaza de daune si, in acelasi timp, poate preveni incendiul. Urmatorul nivel de protectie pentru functionarea in siguranta este senzorul de pozitie. Daca incalzitorul este rasturnat din orice motiv, acesta se opreste automat. Se porneste din nou cand il asezati in pozitia corecta. Prin urmare, functionarea incalzitorului este posibila numai atunci cand sta vertical pe baza. Ca urmare, nu este posibil ca aeroterma rasturnata, de exemplu, sa incalzeasca podeaua, covoarele sau sa provoace un incendiu dupa rasturnare.

De ce sa alegi Hecht 3610?

  • incalzitor ceramic
  • zona de incalzire de 20 m2
  • telecomanda pentru control de la distanta
  • ecran de afisare
  • siguranta termica
  • filtru din spuma pentru prevenirea aspirarii prafului

Dimensiuni(L x l x L): 220 x 230 x 772 mm

Specificatii

Plaja setare termostat:
10-49
Producator:
HECHT
Protectie la supraincalzire:
Suprafata incalzita:
20
Temperatura maxima:
49
Trepte incalzire:
  • 1200/2000 W
Termostat incorporat:
Garantie produs:
36 Luni