Hecht 2250 Fierastrau electric cu lant 2400 W, 40 cm

34900 lei
we.HECHT2250
În stoc
+
Favorite

Descriere

Electrofierastraul Hecht 2250 este dotat cu un motor electric puternic de 2400 W, fiind usor de folosit in orice gospodarie sau atelier datorita puterii si a greutatii reduse de numai 5.6 kg. Este o drujba electrica usor de manevrat, cu un randament ridicat si un zgomot redus, care este echipata cu sistem Soft Start ce contine un condensator la pornire pentru a reduce curentul de pornire.

Datorita manerelor ergonomice si a sistemul de ungere automata a lantului, electrofierastraul Hecht 2250 confera o manevrare usoara, o ghidare precisa atunci cand se taie pe orizontala. Dimensiunea lamei de 40 cm este suficienta pentru taierea bustenilor cu un diametru mai mare. Fierastraul se conecteaza la o priza cu tensiune de 230V / 50Hz, fiind dotata cu un carlig pentru cablul de alimentare. Ca orice fierastrau modern, Hecht 2250 este echipat cu frana de lant, pentru a asigura oprirea rapida a lantului, indeosebi in situatii de urgenta.

Prin modul inovator prin care a fost conceput, electrofierastraul Hecht 2250 indeplineste toate standardele de pe piata fiind ideal in taierea lemnelor pentru foc, a bustenilor sau pentru constructiile din lemn.

Avantaje Hecht 2250:

  • putere buna, randament ridicat
  • zgomot de functionare redus
  • usurinta in utilizare, manevrare
  • pornire usoara, sistem Soft Start
  • carlig pentru cablul de alimentare
  • frana de lant pentru blocarea / oprirea rapida a lantului
  • eficienta mare in utilizare datorita manerului ergonomic

Specificatii

Producator:
HECHT
Viteza lant:
13.5 m/s
Tip motor:
electric
Lungime lama:
40 cm
Frana lant:
Greutatea:
5.6 kg
Nivel presiune acustica:
85.62 dB
Pompa ulei:
automată
Vibratii maner:
7.5 m/s ²
Garantie produs:
36 Luni

Comentarii

Dupa un an de la cumparare ,deja au aparut probleme ,mai precis nu mai face ungerea la lant ,am dus-o la garantie inca astept rezolvarea defectului ,nu o recomand ,