Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
  • -210,08 lei fara TVA

Friteuza Decakila 1400W 4.5L: Gustă libertatea gătitului profesionist

Friteuza Decakila 1400W 4.5L este o alegere excelentă pentru cei care caută o modalitate sănătoasă și convenabilă de a găti. Cu o putere de 1400 W și o capacitate de 4,5 litri, această friteuza poate găti alimente pentru întreaga familie.

Rapiditate și precizie

Friteuza Decakila folosește tehnologia Air Fry pentru a găti alimentele la o temperatură ridicată de aer cald. Acest lucru permite gătirea alimentelor rapid și uniform, fără a fi nevoie de ulei.

Friteuza are un termostat reglabil de la 80 la 200 de grade Celsius, astfel încât să puteți găti alimentele la temperatura perfectă. De asemenea, are un timer de până la 60 de minute, astfel încât să puteți seta friteuza și să uitați de ea.

Design inovator

Friteuza Decakila are un design inovator, cu un vas detasabil. Acest lucru face ca gătitul să fie mai ușor și mai convenabil.

Vasul detasabil este ușor de curățat.

Beneficii

Friteuza Decakila oferă o serie de beneficii, inclusiv:

  • Gătit sănătos, fără ulei
  • Rapid și ușor de utilizat
  • Design inovator

Cum să alegeți o friteuza cu aer cald

Atunci când alegeți o friteuza cu aer cald, luați în considerare următorii factori:

  • Putere: Puterea friteizei determină viteza la care poate găti alimentele.
  • Capacitate: Capacitatea friteizei determină cât de multe alimente puteți găti simultan.
  • Caracteristici: Luați în considerare caracteristicile suplimentare pe care le doriți, cum ar fi un termostat reglabil sau un timer.

Concluzie

Friteuza Decakila 1400W 4.5L este o alegere excelentă pentru cei care caută o modalitate sănătoasă și convenabilă de a găti. Cu o putere de 1400 W, o capacitate de 4,5 litri și un design inovator, această friteuza poate găti o varietate de alimente pentru întreaga familie.

 

 

Decakila
KEEC073RA
Product added to compare.