Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.

 

Cadoul tău te așteaptă !!! Fă o achiziție pe nordex.ro sau dă-ne un SHARE pe Facebook / Follow pe Instagram și primești garantat un cadou special! Descoperă-ți cadoul!   

   Vezi mai mult

Redresor 12/24V - 20A ING: Performanță Fiabilă pentru Baterii 12V și 24V


Când vine vorba de încărcarea și menținerea bateriilor de 12V și 24V, un redresor de încredere este esențial. Redresorul nostru 12/24V - 20A ING oferă o soluție versatilă pentru încărcarea bateriilor auto, cu funcții multiple și o performanță fiabilă.

Multifuncțional și Ușor de Utilizat


Acest redresor este proiectat pentru a încărca și menține bateriile auto de 12V și 24V. Pe lângă funcția sa principală de încărcare, dispune și de o funcție de asistență în pornire pentru bateriile descărcate. Acest lucru îl face un instrument versatil pentru oricine are nevoie de o soluție completă pentru gestionarea bateriilor auto.

Compatibilitate cu Diverse Baterii


Redresorul nostru este prevăzut cu borne de ieșire pentru bateriile de 12V și 24V, permițându-vă să încărcați o gamă largă de baterii auto, de la cele mici la cele mari. Panoul redresorului conține și siguranțe pentru protecția încărcătorului și un ampermetru analogic, care vă arată curentul de încărcare.

Utilizare Sigură și Simplă


Pentru a utiliza redresorul, trebuie doar să conectați cleștele cu polaritate corectă (culoarea neagră la minus și culoarea roșie la plus). Asigurați-vă că respectați întotdeauna polaritatea corectă pentru a evita orice probleme. Redresorul nu trebuie comutat la bornele acumulatorului vehiculului fără ca acesta să aibă o baterie instalată pentru a evita deteriorarea vehiculului.

Performanță Fiabilă și Protecție Integrată


Redresorul nostru oferă o performanță fiabilă și este conceput pentru a proteja bateriile împotriva suprasolicitării. Dacă aparatul este suprasolicitat, siguranța automată se va declanșa pentru a preveni daunele. După declanșare, puteți aștepta câteva secunde și apoi redresorul poate fi repornit.

Concluzie


Redresorul 12/24V - 20A ING este un instrument esențial pentru oricine are nevoie de încărcarea și menținerea bateriilor auto de 12V și 24V. Cu funcții multiple, protecție integrată și ușurință de utilizare, acest redresor face gestionarea bateriilor auto o sarcină simplă și sigură.


INGCO
ING-CD2201

1 other product in the same category:

Product added to compare.