Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
 • -lei19.01 fara TVA
  https://bervas.fra1.digitaloceanspaces.com/cl1xig9b92818646mpa5176visd

 

Cadoul tău te așteaptă !!! Fă o achiziție pe nordex.ro sau dă-ne un SHARE pe Facebook / Follow pe Instagram și primești garantat un cadou special! Descoperă-ți cadoul!   

   Vezi mai mult

Bormașină 20V Impact cu 2 Acumulatori și Cutie SuperSelect: Putere și Versatilitate


Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un pasionat de bricolaj, bormașină 20V impact cu 2 acumulatori și cutie SuperSelect este alegerea potrivită pentru a face față unei game variate de sarcini. Această bormașină combină puterea cu versatilitatea și vine cu tot ce aveți nevoie pentru a începe să lucrați imediat.

Putere Impresionantă: Cu o tensiune de 20V, această bormașină livrează suficientă putere pentru a găuri și înșuruba cu ușurință într-o varietate de materiale.

Viteză Variabilă: Bormașina oferă două trepte de viteză (0-400 și 0-1500 rotații pe minut) și o viteză de impact maximă de 22500 rotații pe minut. Ea vă permite să ajustați performanțele în funcție de cerințele fiecărei aplicații.

Cuplu Puternic: Cu un cuplu maxim de 45Nm, această bormașină poate face față chiar și sarcinilor mai dificile.

Mandrină Fără Cheie: Mandrina fără cheie permite schimbarea rapidă și ușoară a accesoriilor, fără a fi nevoie de un chei suplimentar.

Angrenaj Mecanic Solid: Angrenajul mecanic complet din metal, cu două trepte, optimizează transmiterea puterii. Vă asigură că veți face față cu ușurință sarcinilor grele.

Set Complet de Accesorii: Pachetul include tot ce aveți nevoie pentru a începe să lucrați imediat, inclusiv două baterii litiu de 20V cu o capacitate de 2.0Ah. Pentru o durată de funcționare mai lungă, un încărcător cu încărcare rapidă, un bit de 65mm din Cr-V și trei burghie de zidărie (4mm, 5mm, 6mm).

Caracteristici Suplimentare:  • Lumina LED integrată pentru o mai bună vizibilitate în zonele mai întunecate.

  • Indicator LED de încărcare a bateriei pentru a ști întotdeauna nivelul de încărcare.

  • Design compact și greutate redusă pentru manevrabilitate crescută.

  • Manerul și partea posterioară cu design ergonomic și acoperite cu cauciuc pentru un confort sporit.

  • Valiza din plastic pentru transport și depozitare, astfel încât să puteți lua cu ușurință bormașina și accesoriile dvs. la locul de muncă sau în călătorii.Această bormașină este un instrument versatil și puternic care vă va ajuta să finalizați cu succes o varietate de proiecte, de la construcții la reparații casnice.

INGCO
CIDLI200215

20 other products in the same category:

Product added to compare.