Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.

 

Cadoul tău te așteaptă !!! Fă o achiziție pe nordex.ro sau dă-ne un SHARE pe Facebook / Follow pe Instagram și primești garantat un cadou special! Descoperă-ți cadoul!   

   Vezi mai mult

Bec cu LED: Eficiență Luminată și Economie de Energie


Becurile cu LED au revoluționat modul în care iluminăm spațiile noastre, oferind o alternativă eficientă energetic și durabilă față de becurile tradiționale. Tensiunea lor de funcționare, între 220 și 240V, însoțită de puterea redusă de 20W, demonstrează că tehnologia LED nu doar minimizează consumul de energie, dar și asigură luminozitatea dorită. Cu un soclu E27, aceste becuri se integrează cu ușurință în majoritatea luminatoarelor.

Iluminat Puternic și Eficient


Becurile cu LED nu compromit performanța luminii. Cu o temperatură de culoare de 6500K, oferă o luminozitate albă rece, perfectă pentru iluminarea ambientală sau funcțională. Fluxul luminos impresionant de 3600 Lm asigură o acoperire largă a spațiului, fără să sacrifice calitatea iluminatului.

Durabilitate și Economii


Un avantaj semnificativ al acestor becuri cu LED este durata lor medie de viață de 15000 de ore, în comparație cu becurile tradiționale care necesită înlocuire frecventă. Indicele de redare a culorilor (CRI) de 80 Ra garantează o reprezentare fidelă a culorilor. Prin abaterea standard la potrivirea culorilor (SDCM) de sub 6, asigură uniformitatea culorilor emise.

Eficiență Energetică și Mediu Ambient


O caracteristică notabilă a acestor becuri cu LED este consumul de energie redus, traducându-se în economii semnificative pe termen lung. Clasa energetică A+ confirmă eficiența lor. Tehnologia LED în sine este un pas către un mediu mai curat și sustenabil, reducând amprenta de carbon.

Calitate Superioară și Flexibilitate


Cu cip LED de înaltă calitate, aceste becuri garantează o iluminare consistentă și fiabilă. Temperatura de funcționare între -10°C și +40°C asigură performanță optimă în diverse condiții.

Bec cu LED: Alegerea Luminată pentru Viitor


În concluzie, becurile cu LED reprezintă alegerea ideală pentru eficiența energetică, durabilitate și calitate superioară a iluminatului. Prin economiile semnificative de energie și designul lor de înaltă performanță, aceste becuri răspund nevoilor contemporane și ne ghidează către un viitor mai luminat și mai sustenabil.


INGCO
HLBACD3201T

10 other products in the same category:

Product added to compare.