Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.

 

Cadoul tău te așteaptă !!! Fă o achiziție pe nordex.ro sau dă-ne un SHARE pe Facebook / Follow pe Instagram și primești garantat un cadou special! Descoperă-ți cadoul!   

   Vezi mai mult

Gresor Pneumatic 45L - Soluția pentru Lubrifiere Eficientă


În lumea industriei și a mașinilor, lubrifierea corectă este esențială pentru performanța optimă a echipamentelor. Gresorul pneumatic 45L se impune ca un instrument esențial pentru a asigura lubrifierea precisă și eficientă a componentelor. Cu o capacitate impresionantă de 45 litri și tehnologie pneumatică avansată, acest gresor este partenerul ideal pentru mentenanță și funcționare fluentă.

Performanță și Capacitate Excepționale


Cu o capacitate de 45 litri, acest gresor se adresează atât uzului industrial cât și celor mai complexe cerințe de lubrifiere. Cu raportul de presiune 50:1 și debitul maxim liber de 850g/min, acesta livrează o performanță excepțională. Fiecare aplicare beneficiază de lubrifiere precisă și uniformă.

Control și Reglare Avansată


Pentru a asigura lubrifierea optimă, gresorul pneumatic 45L este proiectat cu atenție la detalii. Un regulator de aer de intrare și ieșire de 1/4 inch, dotat cu un dispozitiv de filtrare a apei, vă oferă controlul necesar pentru a ajusta fluxul în funcție de cerințe. Astfel, fiecare operațiune devine mai ușoară și eficientă.

Versatilitate și Confort în Utilizare


Tehnologia pneumatică aduce versatilitate în utilizare. Cu o presiune de lucru de 6-8 bar și un consum de aer de 250L/min@6.2bar, acest gresor este potrivit pentru diverse aplicații. Manevrabilitatea și confortul sunt îmbunătățite prin designul ergonomic și furtunul de 5 metri.

Gresor Pneumatic 45L: Performanță Fiabilă pentru Industrie


În concluzie, gresorul pneumatic 45L este o investiție esențială pentru mentenanța corectă și eficientă a mașinilor și echipamentelor. Performanța excepțională, controlul avansat și versatilitatea îl fac potrivit pentru diverse domenii industriale.

Tehnologie în Serviciul Eficienței


Într-o lume în care performanța și eficiența sunt vitale, gresorul pneumatic se remarcă prin calitatea sa. Cu fiecare acțiune de lubrifiere, acest instrument aduce contribuția sa la funcționarea fluentă și performanța echipamentelor.

INGCO
AGL02451

3 other products in the same category:

Product added to compare.