DGT1005 Byo-yomi, Ceas digital pentru Shogi si GO

13900 lei
10913
În stoc
+
Favorite

Descriere

Cronometrul de inalta calitate DGT1005 Byo-yomi este programat cu optiuni de cronometrare de tip Byo-yomi si este special conceput pentru jocurile Shogi si GO.

Jucatorii de Shogi si GO apreciaza ceasul DGT1005 pentru designul reusit, pentru ca are un pret accesibil si se poate seta si utiliza cu usurinta.

Pur si simplu se seteaza timpul de joc, se seteaza durata pentru perioadele de tip Byo-yomi si numarul acestor perioade(intre 0 si 9) si apoi se porneste ceasul. Displayul este simplu si usor de urmarit, astfel ca puteti verifica ceasul intr-o clipita, putand vedea si timpul carui jucator se scurge.

Acest cronometru are un design potrivit, in culorile traditionale alb si negru ale pietrelor de GO. Cronometrul DGT1005 Byo-yomi se potriveste langa orice tabla de GO datorita faptului ca este foarte compact astfel ca il puteti transporta cu usurinta.

Este un cronometru foarte bun pentru jocuri si turnee, pentru cluburi sau pentru partidele ocazionale de Shogi sau GO. Fara bataia de cap provocata de meniuri si setari interminabile vei fi intotdeauna pregatit pentru un nou joc. DGT1005 Byo-yomi foloseste sunete pentru a indica intervalele de joc, cu un sunet lung spre finalul perioadei, intr-o maniera similara cu strigarea secundelor ramase dintr-un joc traditional de GO.

DGT a conceput modelul DGT1005 Byo-yomi ca un cronometru accesibil pentru a fi o alternativa atractiva cronometrelor mai scumpe folosita in jocul de GO.

Acest cronometru functioneaza cu ajutorul unei singure baterii de tip AA.

Specificatii

Producator:
DGT
Model:
DGT1005 Byo-yomi
Garantie produs:
36 Luni