DGT Serial Tournament e-Board Wenge, tabla de sah

Disponibil in 10 zile de la data comenzii
177900 lei
10904
În stoc
+
Favorite

Descriere

Tablele electronice sunt folosite la competitiile de sah, turneele de sah mondiale si toate turneele majore din intreaga lume, pentru a difuza meciurile in direct. in plus, turneele mai mici, folosesc tabla electronica pentru a difuza jocurile, in direct, pe site-ul lor.

Software-ul LiveChess DGT este folosit pentru a controla tablele electronice de joc si pentru a asigura transmisiunea in direct a jocurilor, in timp real, pe Internet sau pe ecranele din sala unde se tine turneul. Tablele pentru turnee, sunt furnizate, de obicei, in genti personalizate, pentru stocarea placilor electronice.

Tablele de sah pentru turnee pot fi conectate intre ele, in numar mare, prin retea. Acestea sunt conectate la un calculator printr-un cablu sau printr-un sistem fara fir DGT Caissa. In schimb tablele de sah electronice DGT, cu conectare pe USB sau bluetooth, sunt destinate doar pentru uzul personal, nefiind recomandate competitiilor.

Toate tablele de sah electronice sunt compatibile cu piesele electronice de sah DGT. Tablele electronice din lemn de nuc nu au indexarea alfanumerica de pe margini, doar tablele electronice din lemn de trandafir sau cele wenge.

Specificatii

Producator:
DGT