DGT Chess Trainer CD in 6 limbi

11900 lei
10769
În stoc
+
Favorite

Descriere

Programul "Chess Trainer" este recunoscut ca si o metoda superioara de a invata sah cu ajutorul celor 45 de lectii si 1900 de exercitii. Este folositor mai ales incepatorilor, dar este util si jucatorilor de nivel mediu care pot sa-si perfectioneze aptitudinile.

Acest program de invatare pe CD include limbile germana, engleza, olandeza, spaniola, franceza si rusa. Programul este inclus in kitul de start, cutia albastra si cutia rosie.

  • Invatare interactiva
  • Potrivit pentru incepatori
  • Include programul de jucat sah Fritz 12

Aceasta versiune a programului este mult imbunatatita fata de cea originala. Are o interfata imbunatatita si intuitiva, prietenoasa cu utilizatorul. Cu cele peste 400 de exercitii suplimentare incluse, antrenorul de sah are in total 1900 de exercitii.

Acoperind 45 de subiecte de la faimoasa metoda de invatat sah TASC, acest program este cel mai bun mod de a invata sah pentru incepatori, iar pentru jucatorii avansati o modalitate de a-si imbunatati jocul.

Inclusa gratuit pe CD este o varianta complet functionala a programului Fritz 9.0 – Fritz Goes 960. Aceasta este una dintre cele mai puternice platforme pentru jucat sah din toate timpurile.

De asemenea este inclus si un rezumat scurt al regulilor Chess960 (este usor si distractiv).

Alaturi de sahul clasic, Chess960 este recunoscut de catre FIDE ca singura alternativa oficiala a jocului clasic de sah. Multe jocuri Chess960 sunt incluse pentru a te ajuta sa te obisnuiesti cu aceasta varianta a jocului de sah.

In cele din urma, este inclus un generator aleator de pozitii Chess 960 si accesul gratuit pentru 30 de zile pe site-ul Playchess.com

Programul "Chess Trainer" acopera toate regulile sahului si toate combinatiile de baza. Cu cele 45 de lectii interactive, acesta va este tutorul personal si profesorul personal pentru jocul de sah.

Lectiile incep chiar de la inceput, incepand cu asezarea pieselor si regulile de mutare. Incepand de la baza, programul merge progresiv, dupa modelul sistemului TASC pentru invatarea jocului de sah. Lectiile sunt suplimentate de cele 1900 de exercitii. Pe masura ce invatati si parcurgeti exercitiile vi se evalueaza rezultatele si vi se ofera indicii si sugestii daca este nevoie. Este o experienta de invatare minunata!

Pasul 1: (1) Tabla si piesele; (2) Reguli de mutare a pieselor; (3) Atacul si captura; (4) Pionul; (5) Apararea; (6) Sahul si iesirea din sah; (7) Matul; (8) Matul; (9) Rocada; (10) Schimburile avantajoase de piese; (11) Atacul dublu; (12) Remiza; (13) Matul cu regina; (14) Pionul: capturarea "in trecere" ; (15) Notarile.

Pasul 2: (1) Activitatea si vulnerabilitatile; (2) Atacul dublu cu regina; (3) Blocajul; (4) Eliminare aparatorului; (5) Regulile de aur; (6) Matul in doua mutari; (7) Tinta: un patrat; (8) Atacul dublu: calul; (9) Matul cu tura; (10) Atacul dublu: calul, tura, nebunul, pionul; (11) Atacul descoperit; (12) Apararea impotriva matului; (13) Scurte notite.

Pasul 3: (1) Finalizand deschiderea; (2) Sahul descoperit si sahul dublu; (3) Atacand o piesa blocata; (4) Matul; (5) Finalurile cu pioni: patratul pionului; (6) Eliminarea aparatorului; (7) Apararea impotriva diferitelor tactici; (8) Mini-planuri; (9) Remiza; (10)X-Ray; (11) Deschiderea; (12) Piesele blocate; (13) Mobilitatea; (14) Zonele cheie; (15) Amenintarile.

Versiunea actualizata a DGT Chess Trainer se instaleaza direct pe hard diskul calculatorului dumneavoastra.

Specificatii

Producator:
DGT