DGT Board Module, conexiune wireless pentru table de sah electronice, unul pentru fiecare tabla

Disponibil in 10 zile de la data comenzii
79900 lei
10660
100 produs(e)
+
Favorite

Descriere

Conexiune wireless pentru tablele de sah seriale, pentru turnee. DGT Caïssa System este alcatuit dintr-un modul colector, modulul pentru table si cutia de stocare din aluminiu. DGT Caïssa System a fost dezvoltat in 2009 pentru a conecta tablele de sah seriale pentru turnee la un calculator printr-un sistem wireless.

Modulul tablei este conectat la tabla de sah electronica. Este conceput astfel incat sa incapa sub ceasul de sah DGT XL. Modulul tablei transmite mutarile catre modulul colector. Modulul colector este conectat la calculator si receptioneaza mutarile facute pe tablele de sah.

Modulul amplificator este necesar atunci cand numarul tablelor de sah depaseste o anumita cantitate sau daca distanta dintre modulele tablelor si modulul colector este mare. Modulul de amplificare nu este inclus de la inceput si poate fi achizitionat separat.

Un beneficiu urias al sistemului DGT Caïssa este faptul ca este foarte usor si rapid de configurat. O cantitate mare de table seriale pot fi conectate impreuna prin simpla conectare a modulelor necesare.

Specificatii

Disponibilitate:
Disponibil in 10 zile de la data comenzii
Producator:
DGT

Produse Similare

Noutati pe nordex.ro