Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.

La toate produsele cu motor electric si termic marcile Breckner Germany si Hecht

Despicatul lemnelor a devenit acum o munca usoara. Rapid si usor de utilizat, poate fi folosit in mod continuu, pentru o perioada mai indelungata.

 

Inainte de orice operatiune, va rugam cititi cu atentie manualul de utilizare al produsului. De asemenea va rugam sa destrangeti surubul de aerisire dupa cum urmeaza: 1. Inainte de a utiliza despicatorul de busteni, surubul de aerisire trebuie sa fie slabit cu cateva rotatii pana aerul circula spre si din rezervorul de ulei cu usurinta. 2. Debitul de aer prin orificiul surubului de aerisire trebuie sa fie detectabil in timp ce despicatorul de busteni este utilizat. 3. Inainte de a muta despicatorul de busteni, asigurati-va ca surubul de aerisire este strans pentru a evita scurgerea de ulei din acest punct.

Daca nu ati destrans capacul rezervorului de ulei, acesta va pastra aerul sigilat in sistemul hidraulic, fiind comprimat dupa ce a fost decomprimat. O astfel de comprimare continua a aerului si decompresie va sufla afara sigiliile sistemului hidraulic si poate cauza o deteriorare permanenta a despicatorului de busteni, defectiune care nu este acoperita de garantie.

BK98362

Fisa tehnica

Garantie
3 ani
Tip alimentare
Electric monofazat
Tip motor
Electric
Culoare
Rosu
Grosime max crengi
25 cm
Forta presiune
4 t
Lungime maxima bustean
37 cm
Greutate bruta
54 kg

Download

Manual utilizare produs

Download (463.04k)

4 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.