Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
 • -66,26 lei fara TVA

Ciocan rotopercutor cu 3 functii, Black&Decker KD975KA, 710 W

394,27 lei
473,12 lei
cu TVA

*Preț doar pentru achiziții online

CIOCAN ROTOPERCUTOR SDS 710W

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Descriere produs:

 • Ciocanul rotopercutor cu 3 funcții Black&Decker KD975KA este o unealtă versatilă și ușor de utilizat, concepută pentru a satisface o gamă largă de nevoi de construcții și reparații. Are o putere nominală de 710 W și este dotat cu trei funcții principale: găurire, ciocănire și găurire cu ciocănire, ceea ce îl face o unealtă ideală pentru o varietate de aplicații.
 • Ciocanul rotopercutor are un design ergonomic și confortabil pentru utilizator, cu un maner antialunecare și o greutate redusă, ceea ce îl face ușor de manevrat. Este prevăzut cu un sistem de blocare a burghiului, care permite utilizatorilor să schimbe rapid și ușor burghiul sau ciocanul SDS Plus.
 • Ciocanul rotopercutor Black&Decker KD975KA are, de asemenea, o opțiune de control al vitezei, care permite utilizatorilor să regleze viteza în funcție de necesitățile lor specifice. Este dotat cu o funcție de percuție cu frecvență variabilă, ceea ce înseamnă că poate fi ajustat pentru a se potrivi cu diferite materiale și grosimi.
 • Acest ciocan rotopercutor are, de asemenea, un sistem de pornire moale, care reduce șocul inițial și protejează motorul și elementele de transmisie. Este, de asemenea, prevăzut cu un sistem de prindere SDS Plus, care asigură o fixare sigură și fermă a burghiului sau ciocanului.
 • În general, Ciocanul rotopercutor cu 3 funcții Black&Decker KD975KA este o unealtă versatilă și ușor de utilizat, potrivită pentru o gamă largă de aplicații de construcții și reparații, de la proiecte mici la proiecte mai mari. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un ciocan rotopercutor fiabil și puternic, dar ușor de manevrat.
 • BLACK DECKER
  ya.KD975KA

  Referinte specifice