Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
 • Ciocanul rotopercutor DeWALT D25133K-QS SDS+ este o unealtă electrică puternică, concepută pentru a fi utilizată în diferite aplicații de găurire și ciocănire în beton, piatră sau cărămizi. Acesta are o putere nominală de 800W și este capabil să furnizeze o energie maximă de percuție de 2.6J.

 • Cu un design ergonomic și compact, acest ciocan rotopercutor are o greutate de 2.6kg, ceea ce îl face ușor de manevrat și de utilizat în poziții diferite. Acesta este dotat cu un sistem SDS+ pentru schimbarea rapidă și ușoară a accesoriilor, cum ar fi burghiile, ciocanele sau dălțile.

 • Ciocanul rotopercutor DeWALT D25133K-QS SDS+ dispune de 3 moduri de lucru: ciocănit, găurire și ciocănit cu găurire. Aceasta oferă utilizatorilor versatilitatea de a efectua o varietate de sarcini de construcții și reparații, inclusiv înlocuirea ferestrelor, montarea de țevi sau lucrări de renovare.

 • Acest ciocan rotopercutor are o viteză de rotație variabilă, controlată electronic, pentru a putea fi adaptată la tipul de material și dimensiunea găurii. De asemenea, este dotat cu o oprire rapidă a rotației și percuției pentru o siguranță mai mare a utilizatorului.

 • În concluzie, ciocanul rotopercutor DeWALT D25133K-QS SDS+ este o unealtă puternică și versatilă, potrivită pentru o gamă largă de aplicații de construcții și reparații. Cu funcții multiple de lucru și un design ergonomic, acest ciocan rotopercutor este o alegere excelentă pentru profesioniști și amatori în domeniul construcțiilor.
 • DEWALT
  par.D25133K

  7 alte produse in aceeasi categorie:

  Product added to compare.