Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
 • -186,12 lei fara TVA

Ciocan rotopercutor SDSplus 2kg DEWALT

1.107,41 lei
1.328,89 lei
cu TVA

*Preț doar pentru achiziții online

Ciocan rotopercutor SDSplus 2kg DEWALT

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Descriere produs:

 • Ciocanul rotopercutor DEWALT D25313K este o unealtă electrică puternică, concepută pentru găurirea și lovirea în materiale dure, cum ar fi betonul, zidăria sau piatra. Acesta are o putere nominală de 800W și o energie de impact de 2,8J, ceea ce îl face suficient de puternic pentru a gestiona o varietate de aplicații.
 • Acest ciocan utilizează sistemul de prindere SDS+, care permite utilizatorilor să schimbe burghiele rapid și fără efort. Acesta are trei funcții: găurire, găurire cu percuție și percuție, și poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații, inclusiv pentru găurirea în beton și piatră, precum și pentru fixarea șuruburilor și ancorarea.
 • Designul compact și ergonomic al ciocanului rotopercutor DEWALT D25313K face ca acesta să fie ușor de manevrat și de utilizat pe perioade lungi de timp. În plus, acesta este echipat cu un sistem de reducere a vibrațiilor, care minimizează oboseala și disconfortul în timpul utilizării.
 • Acest ciocan rotopercutor DEWALT D25313K este echipat cu un sistem de blocare a poziției burghiului, care îmbunătățește precizia și controlul în timpul utilizării. Acesta are o carcasă robustă, realizată din materiale durabile, care îl protejează de uzură și de deteriorare în timp.
 • Fiind o unealtă electrică puternică, fiabilă și durabilă, acest ciocan rotopercutor DEWALT D25313K este o alegere excelentă pentru profesioniști din domeniul construcțiilor sau pentru proiecte de bricolaj și reparații la domiciliu.
 • DEWALT
  ya.D25313K

  Referinte specifice