Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.

Ciocan Demolator SDS 1500W INGCO - Eficiență și Robustețe Redefinite

Atunci când vine vorba de sarcini de demolare intense, Ciocanul Demolator SDS 1500W de la INGCO se impune ca un aliat puternic, redefinind eficiența și robustețea în domeniul construcțiilor. Descoperă caracteristicile esențiale care fac din acest instrument un partener indispensabil pentru proiectele tale.

Performanță de Vârf:

  • Putere Remarcabilă: Cu o putere de 1500W, ciocanul demolator asigură o eficiență maximă în orice operațiune de demolare.
  • Viteză și Rată Impact: Cu o viteză fără sarcină de 850rpm și o rată a impactului de 4400bpm, acest instrument livrează performanțe superioare într-un ritm rapid.

Capacitate de Demolare Extinsă:

  • Capacitate Maximă de Găurire: Cu o capacitate maximă de găurire de 32mm în beton, 13mm în fier și 40mm în lemn, ciocanul demolator se adaptează la diverse nevoi de demolare.
  • Mandrină SDS Plus: Schimbarea rapidă și sigură a accesoriilor este facilitată de mandrina SDS Plus.
  • Accesorii Completare: Pachetul generos include 3 burghie și 2 dălți pentru a face față diverselor provocări de construcție.

Confort și Control în Lucru:

  • Moduri de Lucru Selecționabile: Cu opțiuni de selecție a modului de lucru, ciocanul se adaptează specificațiilor proiectului tău.
  • Mâner Antivibrație: Mânerul suplimentar antivibrație aduce un plus de confort în timpul utilizării, asigurând protecția încheieturilor în timpul sesiunilor îndelungate de lucru.

Transport și Depozitare Simplificate:

  • Cutie Inclusă: Păstrează instrumentul în siguranță și organizat cu ajutorul cutiei pentru transport și depozitare.

Concluzie: Ciocanul Demolator SDS 1500W de la INGCO este alegerea evidentă pentru cei care caută eficiență și rezistență în sarcinile de demolare. Cu o putere impresionantă și accesorii complete, acest instrument se impune ca un element esențial în trusa oricărui profesionist sau pasionat de construcții. Abordează fiecare proiect cu încredere, având la îndemână un ciocan demolator de înaltă calitate și fiabilitate.

 

INGCO
RH150028

11 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.