Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
https://bervas.fra1.digitaloceanspaces.com/cl2049ywq6912776mpa53tsecm1
  • https://bervas.fra1.digitaloceanspaces.com/cl2049ywq6912776mpa53tsecm1

Ciocan Demolator SDS Plus 1800W INGCO

719,77 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Ciocan Demolator SDS Plus 1800W INGCO - Putere Excepțională pentru Demolări Eficiente

Descoperă performanța excepțională a Ciocanului Demolator SDS Plus 1800W de la INGCO, un instrument puternic și robust creat pentru sarcini intense de demolare și găurire. Cu caracteristici remarcabile și accesorii complete, acest ciocan demolator reprezintă alegerea ideală pentru proiectele tale de construcție.

Performanțe de Vârf:

  • Putere Uluitoare: Echipat cu o putere de 1800W, ciocanul demolator oferă forța necesară pentru demolări eficiente și găuriri rapide.
  • Viteză și Rată Impact: Cu o viteză fără sarcină de 850rpm și o rată a impactului de 4200bpm, acest instrument livrează performanțe superioare în orice aplicație.

Capacitate de Găurire Avansată:

  • Capacitate Maximă de Găurire: Cu o capacitate maximă de găurire de 36mm în beton, 13mm în fier și 42mm în lemn, ciocanul se adaptează la o varietate de materiale.
  • Mandrină cu Sistem SDS Plus: Schimbarea rapidă și sigură a accesoriilor este facilitată de mandrina cu sistem SDS Plus.
  • Accesorii Complete: Pachetul include 3 burghie și 2 dălți pentru a face față diverselor cerințe de construcție.

Transport și Depozitare Simplificate:

  • Cutie Inclusă: Păstrează instrumentul în siguranță și organizat cu ajutorul cutiei pentru transport și depozitare.

Concluzie: Ciocanul Demolator SDS Plus 1800W de la INGCO este alegerea evidentă pentru cei care doresc să abordeze cu succes proiecte ample de demolare și găurire. Cu puterea sa impresionantă și accesorii complete, acest instrument devine o piesă esențială în arsenalul oricărui profesionist sau pasionat de construcții. Demolează și găurește cu încredere, beneficiind de un ciocan demolator de calitate superioară și fiabilitate.

 

INGCO
RH18008

Referinte specifice