Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
  • Promotie

AD 70 PRO Aeroterma pe motorina, 70 KW, volum aer incalzit 1300 mc/h, capacitate rezervor 69L, consum combustibil 5.4 L/ora, termostat, protectie la supraincalzire, camera combustie din inox, senzor prezenta flacara, roti si maner pentru transport, greutate neta/bruta 40.8/45.8 kg

Avantajele utilizării unei aeroterme pe motorină sunt:

  • Mobilitate: acest tip de aeroterme poate fi mutat ușor dintr-un loc în altul, ceea ce îl face potrivit pentru zone îndepărtate sau pentru situații în care este necesară o sursă de încălzire temporară.
  • Independență de rețeaua electrică: nu necesită conectarea la rețeaua electrică pentru a funcționa, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat în zone unde nu există acces la curent electric sau în situații de cădere a tensiunii.
  • Disponibilitate: motorina este un combustibil ușor de găsit și disponibil în multe zone, ceea ce înseamnă că nu există probleme de furnizare sau întreruperi ale serviciului.
  • Cost: în unele zone, prețul motorinei poate fi mai scăzut decât prețul electricității sau al gazului, ceea ce poate duce la costuri mai scăzute de încălzire pe termen lung.

Manual de utilizare BK98406: Descarca aici.

BK98406

2 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.