Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
https://bervas.fra1.digitaloceanspaces.com/cknfzat9k111222o0omf7f1gn
  • https://bervas.fra1.digitaloceanspaces.com/cknfzat9k111222o0omf7f1gn

Incarcator USB 20V

41,47 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Incarcator USB 20V - Energiile Tale, Acum Încărcate Oricând și Oriunde!


Acest incarcator USB de 20V vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a încărca dispozitivele mobile, fără a depinde de o sursă de alimentare tradițională. Cu o tensiune de alimentare de 20V și tensiune de ieșire variabilă (5V / 1A, 5V / 2A), acest încărcător este conceput pentru a vă oferi opțiuni de încărcare rapidă și eficientă.

Produsul este perfect compatibil cu acumulatorii de 20V INGCO, asigurându-vă că puteți încărca telefonul, tableta sau alte dispozitive mobile într-un mod convenabil și eficient. Cu acest adaptor, nu mai trebuie să vă faceți griji dacă nu aveți acces la o priză: conectați pur și simplu încărcătorul la acumulatorul INGCO de 20V și încărcați dispozitivul dorit printr-un cablu USB.

Acest încărcător USB de 20V este ideal pentru persoanele care sunt mereu în mișcare și au nevoie de o soluție de încărcare fiabilă și portabilă. Compact și ușor, poate fi transportat cu ușurință. Astfel el este un accesoriu indispensabil pentru călătorii, excursii sau pentru utilizarea zilnică.

Cu acest dispozitiv la îndemână, veți putea să vă bucurați de libertatea de a încărca dispozitivele oriunde vă aflați. Nu mai trebuie sa vă face griji despre accesul la o sursă de alimentare.

Caracteristici Principale: Incarcator USB 20V


Incarcatorul USB de 20V de la INGCO este un accesoriu versatil și indispensabil. Este conceput pentru a încărca eficient și rapid diverse dispozitive mobile.

Caracteristici Tehnice:


Tensiune alimentare: 20V;

Tensiunea de iesire: 5V / 1A, 5V / 2A;

Compatibil cu acumulatorii de 20v INGCO.
INGCO
CUCLI2001

Referinte specifice