Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
https://bervas.fra1.digitaloceanspaces.com/cktv7jioz745557mpmz2f148tl
  • https://bervas.fra1.digitaloceanspaces.com/cktv7jioz745557mpmz2f148tl

Acumulator 20V 5Ah

Cantitate

La ce poate fi folosit Acumulator, baterie 20V cu 5.0Ah Li-Ion INGCO


Acumulatorul de 20V cu capacitatea de 5.0Ah Li-Ion de la INGCO poate fi utilizat intr-o gama larga de unelte si echipamente care necesita alimentare cu acumulator. Iata cateva exemple de utilizari ale acestui tip de acumulator:
1. Unelte electrice portabile: Acumulatorul poate fi utilizat pentru a alimenta diverse unelte electrice portabile, cum ar fi surubelnitele, ciocanele rotopercutoare, polizoarele, ferastraiele circulare portabile, pistoalele de vopsit etc. Inlocuind sursa de alimentare cu acumulator, ofera portabilitate si libertate de miscare in timpul lucrului.
2. Echipamente de gradinarit: Acumulatorul poate fi folosit in diverse echipamente de gradinarit, cum ar fi tunsorile de gard viu, motocoasele, suflantele de frunze, fierastraiele pentru ramuri etc. Acest lucru permite lucrul fara a fi restrictionat de cabluri de alimentare sau de prelungitoare.
3. Lampi si lanterne portabile: Acumulatorul poate fi utilizat pentru a alimenta lampi si lanterne portabile, oferind o sursa de lumina mobila si convenabila in diverse situatii, cum ar fi campingul, in aer liber sau in caz de intrerupere a alimentarii cu energie electrica.
4. Echipamente de masura si testare: Acumulatorul poate fi utilizat pentru a alimenta diverse echipamente de masura si testare, cum ar fi multimetrele, testerele de circuit, osciloscopurile portabile etc. Aceasta ofera o solutie mobila pentru a efectua masuratori si teste in diverse locatii.
5. Echipamente electronice portabile: Acumulatorul poate fi utilizat si pentru a alimenta diverse echipamente electronice portabile, cum ar fi radiouri portabile, boxe Bluetooth, camere foto sau video, echipamente GPS etc. Acesta ofera o sursa de alimentare convenabila si portabila pentru aceste dispozitive.
Este important sa utilizati acumulatorul in conformitate cu instructiunile producatorului si sa il incarcati si depozitati in mod corespunzator. Asigurati-va ca utilizati un incarcator compatibil cu acumulatorul si respectati masurile de siguranta adecvate in timpul utilizarii si manipularii acestuia.
INGCO
FBLI2003

Referinte specifice