Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.
  • -36,55 lei fara TVA

Acumulator bli 20v/2.5Ah, FF Group

139,24 lei
182,74 lei
cu TVA

*Preț doar pentru achiziții online

Acumulator bli 20v/2.5Ah, FF Group
Cantitate
In stoc

Acest acumulator este fabricat din celule de ioni de litiu, care oferă o densitate mare de energie, o durată de viață mai lungă și un timp de încărcare mai scurt decât bateriile tradiționale. Poate fi încărcat cu un încărcător de baterie compatibil, care este furnizat împreună cu scula electrică sau poate fi achiziționat separat.

Avantajul folosirii acestui acumulator este o mobilitate și o flexibilitate sporite, permițând utilizatorilor să utilizeze sculele electrice în afara locațiilor care dispun de o sursă de alimentare externă. De asemenea, acesta poate fi utilizat pentru a reduce costurile.

Este important să se aibă grijă de acumulatorii pentru scule electrice pentru a le prelungi durata de viață și pentru a asigura o performanță optimă. Printre cele mai importante aspecte de îngrijire se numără încărcarea corectă și depozitarea adecvată. De asemenea, este important să se utilizeze un încărcător compatibil cu bateria și să se evite supraîncălzirea și suprasolicitarea bateriei.

În concluzie, folosirea acestui acumulator este o soluție convenabilă și flexibilă pentru a alimenta sculele electrice fără a avea nevoie de o sursă de alimentare externă. Este important să se aibă grijă de baterie pentru a prelungi durata de viață și a asigura o performanță optimă.

FF Group
41320

Referinte specifice

Produs nou