Dorim sa te tinem la curent cu notificari speciale.

Motofierastrau 40V cu 2 Acumulatori 20V 4Ah

1.575,00 lei
cu TVA

  Vezi video

Cantitate
In stoc

Performanță fără compromis pentru orice proiect de tăiere:

Motofierăstrăul 40V cu 2 acumulatori 20V 4Ah reprezintă un partener puternic și mobil pentru proiectele tale de tăiere. Cu o combinație de performanță, mobilitate și durabilitate, acest motofierăstrău îți oferă libertatea de a lucra eficient și fără bătăi de cap.

Caracteristici:

  • Putere suficientă oricărui proiect: Cu acumulatorii Li-ion de 20V și 4Ah, experimentezi puterea necesară pentru a face față cu succes tăierilor de orice dimensiune.
  • Eficiență și rapiditate: Lanțul cu pas de 3/8 și viteza lanțului de 14.5 m/s asigură tăieri precise și rapide, indiferent de tipul de lemn.
  • Manevrabilitate ușoară: Cu o greutate de doar 2.95 kg, motofierăstrăul este ușor de manevrat, oferindu-ți control optim în timpul lucrului.
  • Durată de funcționare prelungită: Acumulatorii durabili Li-ion permit ore extinse de funcționare, fără întreruperi frecvente pentru reîncărcare.
  • Mobilitate fără compromis: Fără cablu și fără emisii, te bucuri de libertate totală de mișcare și lucrare în orice mediu.
  • Siguranță pe primul loc: Funcții de siguranță, precum frâna de lanț, adaugă un strat suplimentar de protecție pentru o experiență de lucru sigură.

Pentru tăieri fără limite:

Indiferent dacă pregătești lemne pentru iarnă sau lucrezi la proiecte creative, motofierăstrăul nostru te ajută să depășești orice provocare de tăiere. Experimentează libertatea de a face față cu succes proiectelor tale cu acest motofierăstrău puternic și mobil.

Top of Form

 

INGCO
CGSLI401682A

Referinte specifice

Produse asociate: